26 10 0

Dinamo nadigrao Rijeku i završio sezonu bez poraza

Sport / Flash | 30. 05. 2015. u 05:02 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utakmici zadnjeg, 36. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Dinama svladali Rijeku s 4:0 (2:0), te je zagrebačka momčad prvenstvo okončala bez poraza.

Dinamo je ponovio uspjeh Hajduka iz 1950. godine kada su Splićani osvojili naslov bez poraza u 18 utakmica, no zagrebačkim Modrima je ove godine to uspjelo nakon čak 36 utakmica, u kojima su zabilježili 26 pobjeda i 10 remija, uz gol-razliku 85-21.

[PRVACI 2015] Prvaci Hrvatske 2014/15! estitamo! :)2014/15 Champions! Congratulations!

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Friday, May 29, 2015


Derbi prve i druge momčadi prvenstva protekao je u potpunoj nadmoći Dinama, koji je poveo već u 2. minuti kada je Marko Pjaca udarcem s 16 metara iznenadio riječku obranu. U 28. minuti branič Jeremy Taravel je glavom povećao na 2:0, a Pjaca je u 63. minuti realizirao kazneni udarac za 3:0. Vrlo dobru igru u posljednjoj utakmici sezone Al Hilal Soudani je okrunio pogotkom u 73. minuti iz solo-akcije.

Eksces zasjenio proslavu - Tribine zazivale Vukojevića, Mamić napustio klupu!

Trener Dinama Zoran Mamić odlučio je kao treću zamjenu koristiti Mikulića i onemogućiti Ognjenu Vukojeviću da odigra barem koju minutu u oproštaju od Dinama. Vukojević se pobunio, krenulo je gromoglasno skandiranje s tribina "Ogi, Ogi, Ogi!", na što je trener 'Modrih' napustio klupu. Iz lože je pokušao intervenirati i Zdravko Mamić i na travnjak je ipak izašao Vukojević.

"Primijetio sam da je Eduardo došao na klupu i razgovarao sa Zokijem. Mislio sam da se tuži na ozljedu, ali on je tražio trenera da se nagradi Mikulić i u tome nema ničega sporno. Međutim, publika je tražila Ogija. Naravno da Zoki nije trebao napustiti klupu, ali i on ima pravo na slab dan. Puno je to bilo nesporazuma. Pričao sam s njim i nastavljamo dalje", amnestirao je nakon utakmice Zdravko Mamić trenera i brata.

Kopirati
Drag cursor here to close