Taekwondo

Cro Star u studenom domaćin 8. Mostar Opena

Sport / Flash | 27. 10. 2016. u 18:42 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar će u studenom biti domaćin najvećeg međunarodnog taekwondo turnira u BiH.

Mostarski taekwondo klub Cro Star na čelu s trenericom Klaudiom Marić organizira 8. Mostar Open, jedan od najvećih turnira u regiji, koji će se održati u subotu 5. studenoga u dvorani na Bijelom brijegu.

Na turniru će biti zastupljene tri discipline, borbe, forme i kick, a nastupit će preko 600 sportaša - između ostalog članovi reprezentacije grada Zagreba, kao i klubovi iz cijele BiH, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Italije i Slovačke.

Trenerica Klaudia Marić je začetnica taekwondoa u Mostaru, dok je Cro Star prvi taekwondo klub u povijesti grada Mostara

U borbama će nastupiti svi uzrasti, počevši od 2012. godišta pa do seniora - koristit će se elektronska oprema Daedo, koja se koristila i na Olimpijskim igrama. Forme su također organizirane za sve uzraste, kadete, juniore i seniore, dok je treća disciplina, kick, oblik natjecanja bez kontakta za najmlađe uzraste.

Turnir počinje ceremonijom otvaranja u 9 sati, gdje će nazočne pozdraviti predsjednik Sportskog saveza grada Mostara gosp. Hasan Šišić uz druge uzvanike iz grada Mostara i Taekwondo Saveza BiH, a nakon otvaranja i vrlo atraktivne demonstracije od strane članova Cro Stara, u 9.30 počet će natjecateljski program.

Kopirati
Drag cursor here to close