Taekwondo

Cro Star osvojio sedam medalja na dva natjecanja

Sport / Flash | 29. 03. 2015. u 06:34 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle subote mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio je na dva turnira,na kojima je osvojio sedam medalja.

Na velikom međunarodnom taekwondo turniru Čigra Open u Zagrebu sudjelovalo je 600 natjecatelja, a četiri člana mostarskog Cro Stara izborila su se za pet medalja.

Eva Damjanović osvojila je srebro, dok su se Una Damjanović i Ivano Prce izborili za broncu. Karla Pandža nastupila je u dvije discipline (borbe i kick) i osvojila dvije brončane medalje.

''Cijelu ekipu treba pohvaliti, a istaknimo da su Karla Pandža i Ivano Prce u Zagrebu imali svoj prvi nastup'', priopćio je Cro Star.

U Imotskom je također održan veliki međunarodni taekwondo turnir – Memorijalni turnir Josip Jović, na kojem je sudjelovalo 500 natjecatelja. Dominik Granić se izborio za zlatnu medalju.0

''Napomenimo i to da je Dominik Granić aktualni državni prvak. Toma Bevanda je imao 3 izvrsne pobjede, no te tri pobjede su mu u prepunoj kategoriji bile dovoljne za brončanu medalju. Ekipu su vodili treneri Miran Đorđevski i Vlatka Živkušić'', rekli su iz Cro Stara.

Kopirati
Drag cursor here to close