MMA

Cro Cop opet u ringu, meč protiv Ishiija uživo na OBN

Sport / Flash | 22. 08. 2014. u 19:44 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treći put od odlaska iz UFC-a, Mirko “Cro Cop” Filipović će u subotu ući u MMA borilište. Na drugoj strani ringa u japanskom glavnom gradu Tokyju će stati opasni judoka – Satoshi Ishii. Ovaj izuzetno zanimljiv dvoboj na IGF 2 (Inoki Genome 2) priredbi pogledajte ekskluzivno i direktno na OBN TV u subotu od 13 sati.

Pobjeda protiv Suzukawe pa poraz od Oleinika – tako izgleda MMA “score” Mirka Filipovića nakon odlaska iz UFC-a 2011. Mirko se posljednje tri godine puno više koncentrirao na svoju kick boksing karijeru gdje je bio izuzetno uspješan. Osim onog kontroverznog poraza od Remyja Bonjaskog na Gloryju 14 u Zagrebu, Filipović je nanizao sedam vrlo impresivnih pobjeda.

Osvojio je K-1 WGP u jednoj noći svladavši Millera, Zhuravleva i Londta; pobijedio je Ray Sefa, slavio je i u drugom dvoboju protiv Millera u Gloryju. No, MMA je stavio na stranu sve do prije nekoliko mjeseci i ponude iz legendarnog INOKI-ja. Osim dvoboja protiv Ishiija, Cro Cop je u paketu dogovorio i tradicionalan nastup na Staru godinu u istoj promociji pa će mu druga polovica 2014. definitivno proći u znaku MMA-ja.

Mirkov MMA score se zaustavio na 28 pobjeda i 11 poraza. Ishii je definitivno protivnik po mjeri za hrvatskog borca u ovom trenutku te bi slavlje Cro Copu donijelo još nekoliko vrlo zanimljivih MMA angažmana u narednom periodu.

Izravni prijenos iz Tokija pogledajte od 12 sati u programu OBN TV, priopćeno je iz ove TV kuće.

Kopirati
Drag cursor here to close