Blagajski festival

Blagaj: Slijedi noć atraktivnih borbi

Sport / Flash | 31. 08. 2016. u 14:15 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog ljeta bilo je posebno zanimljivo u Blagaju, kako za lokalno stanovištvo tako i za širu društvenu zajednicu, a dobar dio zasluga nosi i Blagajski ljetni festival.

Podsjetimo, organizatori su na dan otvorenja festivala najavili mnogo sportskih događanja, a svakako jedan od najzvučnijih događaja je onaj koji će biti organiziran 04.09.

Riječ je večeri boksa, a organizatori su događaji nazvali 'Fight Night Blagaj 2016'. Veliki interes za ovim datumom i sportskim imenima koji će sudjelovati pokazuju čak i posjetitelji iz drugih zemalja.

U noći 04.09. meč noći i borba koju svi sa nestrpljenjem čekaju jeste: Adnan Redžović i Nikola Dimkovski, pored glavnog meča borit će se i mostarac Elvir Šendro sa svojim protivnikom, te Marko Perak sa svojim protivnikom.

Dva meča bit će održana po pravilima K1, tri meča bit će održana po pravilima MMA, i tri meča po boks pravilima. Pored najavljenih borbi večeri će prisustovati brojni gosti iz sportskog i javnog života, a održat će se i zanimljiv popratni program koji organizatori spremaju.

Mjesto događaja je igralište osnovne škole Blagaj, cijene ulaznica u pretprodaji su 7 KM, u noći događaja 10 KM, dok je cijena ulaznice za parter 15 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close