Sjedeća odbojka

BiH danas protiv Ukrajine za finale Europskog prvenstva

Sport / Flash | 06. 10. 2015. u 09:27 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci na Europskom prvenstvu u njemačkom Warendorfu u utorak u polufinalu igra protiv reprezentacije Ukrajine.

Izabranici Mirze Hrustemovića s maksimalanim učinkom u dosadašnjem tijeku prvenstva, s četiri pobjede i bez izgubljenog seta, nastavljaju pohod ka obrani naslova europskog prvaka.

Kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine Sabahudin Delalić za Fenu je kazao da naš BiH protiv Ukrajine očekuje "težak susret s jednim od najozbiljnijih protivnika do sada".

''Sigurno da ništa nećemo prepustiti slučaju, odigrat ćemo makismalno, svladati Ukrajince, čekati finalnu utakmicu. Naš je cilj da obranimo titulu europskog prvaka i osvojimo deveto europsko zlato. U finalu očekujemo pobjednika drugog polufinalnog para između ekipa Njemačke i Rusije. Što se nas tiče, tko god da nam dođe u finale, mi znamo svoj cilj, idemo do nove titule'' kazao je Delalić.

Polufiunalni susreti Njemačka - Rusija i Bosna i Hercegovina - Ukrajina igraju se u utorak u 14.00, odnosno u 14.30 sati.

Finalna utakmica na programu je u srijedu u 15.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close