Bez bojkota utakmica, ali ne odustajemo od zahtjeva
Klubovi Prve lige FBiH
OBJAVA: Petak, 21. travnja 2017. 16:56
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.K
Bez bojkota utakmica, ali ne odustajemo od zahtjeva
0

Istaknuto je kako klubovi ostaju pri svojim zahtjevima, među kojima je i onaj da, najkasnije 26. travnja, Nogometni savez FBiH organizira sastanak s klubovima Prve lige FBiH.

Predstavnici sedam nogometnih klubova Prve lige Federacije BiH odlučili su na današnjem sastanu u Travniku da odigraju utakmice 23. kola, uz prosvjed od pet minuta kašnjenja početka utakmica.

Istaknuto je kako klubovi ostaju pri svojim zahtjevima, među kojima je i onaj da, najkasnije 26. travnja, Nogometni savez FBiH organizira sastanak s klubovima Prve lige FBiH.

"Savez se oglasio priopćenjem i pošto su poduzeli neke aktivnosti po pitanju naših zahtjeva, odlučili smo da ne bojkotiramo utakmice, nego da odigramo sljedeće kolo. Međutim, to ne znači da odustajemo od zahtjeva i nadamo se sastanku idućeg tjedna sa čelnicima Saveza - kazao je novinarima Andrija Jurković iz Nogometnog kluba GOŠK Gabela.

Sastanku su prisustvovali predstavnici nogometnih klubova Velež, Bosna Visoko, Travnik, GOŠK Gabela, Rudar Kakanj, Bosna Sema Sarajevo i Bratstvo Gračanica, čiji su zahtjevi, među ostalim, smjena Komisije za suce i suđenje Nogometnog saveza FBiH, suspenzije sudaca Mirze Kazlagića i Kenana Bajraktarevića do kraja sezone, te supervizija od NFS BiH na svim utakmicama Prve lige FBiH do kraja prvenstva.

Osvrćući se na priopćenje Nogometnog saveza FBiH, predstavnici klubova su istaknuli da je "žalosno da Nogometni savez FBiH prijetnjama odgovara na zahtjeve klubova koji žele vratiti regularnost Lige".

- Još žalosnija i potresnija činjenica je što Savez predlaže, da reviziju suđenja na utakmicama, rade ljudi protiv kojih se naši klubovi bune. Krajnje je kriminalno, da čelnici NS FBiH, ne žele pregovarati s klubovima i da zahtijevaju od klubova da prikupljaju dokaze kada imaju sva tijela i resurse da to sami odrade - priopćili su predstavnici sedam klubova Prve lige Federacije BiH.

Pozvali su i ostale klubove Prve lige FBiH da im se pridruže u borbi za vraćanje regularnosti natjecanju te su još jednom pozvali rukovodstvo Saveza na dijalog i partnerstvo.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.