Prijem

Beljo i Mehmedović kod ministra za raseljene osobe FBiH

Sport / Flash | 10. 11. 2015. u 12:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministar za pitanja raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić primio je u utorak u Sarajevu najuspješnije sportaše iz Podrinja i Hercegovine Ejuba Mehmedovića i Damira Belju koji su našoj zemlji donijeli zlatne europske medalje.

Mehmedović je s reprezentacijom BiH u sjedećoj odbojci u Njemačkoj osvojio devetu titulu prvaka Europe. Prije toga je bio dva puta olimpijski prvak, tri puta svjetski, osam puta europski, dva puta trener godine TŽ i pet puta sportaš godine ove županije.

Damir Beljo je u profesionalnom boksu obranio titulu europskog prvaka zabilježivši ukupno 21 pobjedu, od čega 17 nokautom. "Nakon ove pobjede, nadam se da će se zastava Bosne i Hercegovine zavijoriti i u Las Vegasu gdje ću se boriti za svjetski naslov", rekao je Beljo.

Ministar Ramić je čestitao sportašima na izuzetnim rezultatima, istaknuvši da oni dolaze iz sredina u kojima je zastupljen povratak što je predmet interesovanja ministarstva kojim rukovodi – priopćeno je iz Federalnog ministarstva za pitanja raseljenih osoba i izbjeglica.

Kopirati
Drag cursor here to close