ugodno s korisnim

Baždarević boravio u Međugorju i Vrapčićima

Sport / Nogomet | 27. 01. 2016. u 14:10 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik reprezentacije BiH Mehmed Baždarević sa suradnicima Stephanom Gilliem, Draganom Perićem, Enverom Lugušićem i Sašom Papcem boravio je jučer u Međugorju gdje se nekoliko klubova Premijer lige nalazi na pripremama.

Baždarević i njegovi pomoćnici su iskoristili priliku da pogledaju neke od treninga, pogledali su i utakmice Zrinjskog i Željezničara, a porazgovarali su s vodstvom i trenerima, Širokog Brijega, Veleža, Zrinjskog, Sarajeva i Željezničara.

''Raduje me što sam imao priliku da posjetim ove ekipe. Važno je da vidimo kako se naši klubovi pripremaju za nastavak prvenstva i da im na neki način damo podršku. Želimo da suradnju, koja je i do sada bila dobra, još unaprijedimo i da ona bude na visokom nivou. Ovo je period kada moji suradnici i ja nastojimo prikupiti što više podataka o igračima iz bh. klubova ali i da pratimo sve druge koji bi mogli u budućnosti konkurirati za reprezentativni tim. Sutra idemo u Banja Luku, a planirali smo da narednog vikenda Gilli i Papac pogledaju utakmice nekih od naših reprezentativaca'', kazao je Baždarević, prenosi službena stranica Nogometnog saveza.

Nakon što je jučer boravio u Međugorju Baždarević je danas svratio i do Vrapčića gdje je porazgovarao s igračima i trenerima Veleža.

Kopirati
Drag cursor here to close