SP u rukometu

Babić: Stvari se razvijaju kako mi želimo, ali bilo je i loših detalja

Sport / Rukomet | 17. 01. 2017. u 09:22 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska rukometna reprezentacija nakon tri kola na Svjetskom rukometnom prvenstvu je maksimalna, zbog čega je izbornik Željko Babić zadovoljan, ali istovremeno ne bježi od problema.

“Čestitam igračima na dobrom pristupu i angažmanu. Dobro smo igrali, zanimljivo. U prvom dijelu smo bili nešto slabiji u obrani i udvajanju. U drugom smo igrali puno bolje u obrani, iskoristili greške Bjelorusa za odvajanje. Preokrenuli smo do kraja susret u svoju korist u zadnjih 15 minuta. U pobjedničkom smo nizu i to je dobro”, rekao je Babić.

“Bilo je teško. Osjećao sam da smo spori u prvom dijelu. Nismo imali obrane golmana da bi razvili našu igru. Prvo poluvrijeme je išlo kako su Bjelorusi htjeli. U drugom dijelu smo napravili određene promjene u igri i to nam je donijelo prednost.”

“Stevanović je počeo braniti i uz dobrog Duvnjaka utakmica je krenula kako smo mi htjeli. Bila je dinamična i završili smo pobjedom. Dobro je da imamo tri pobjede i da lakše možemo ići na Čile. Stvari se razvijaju kako mi želimo”, dodao je strateg Kauboja.

Hrvatska, koja je pobjedom nad Bjelorusima osigrala osminu finala, sljedeći susret igra u srjedu protiv Čilea.

Evo rasporeda današnjih susreta:

 

Kopirati
Drag cursor here to close