Za vrijeme koje dolazi

Upišite Visoku školu primijenjene ekonomije FIRCON

Sci-Tech / Flash | 08. 07. 2014. u 10:29 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon višegodišnje savjetničke djelatnosti u pružanju usluga iz oblasti poreza, financija i računovodstva, Fircon d.o.o. Mostar odlučio je proširiti djelatnost osnivanjem Visoke škole primijenjene ekonomije Fircon Mostar.

Ravnajući se sloganom koji promovira djelatnost Fircona odlučili smo da je vrijeme ponuditi novi sadržaj, odnosno novu djelatnost Fircon grupe. Visoka škola je logičan slijed razvoja naše djelatnosti pa smo prihvatili izazov i pokrenuli projekt osnivanja visoke škole pod nazivom: Visoka škola primijenjene ekonomije Fircon Mostar.

Polazna teza za utvrđivanje misije i strategije Visoke škole Fircon u oblastima obrazovanja studenata jeste promijenjen pristup visokom obrazovanju i odstupanje od dosadašnjeg stereotipa u visokom obrazovanju.

Potvrdu navedenog imamo u programu koji jamči stručno osposobljavanje studenata za zvanja na koja su se opredijelili.

Misija visoke škole je da ponudi inovacije, praktični rad i kvalitetno obrazovanje koje će poboljšati način razmišljanja kod studenata i omogućiti njihovo brže reagiranje u različitim situacijama, povećati njihovu pouzdanost i spremnost da profesionalno prihvate odgovornost.

Rad u malim grupama u suvremeno opremljenim učionicama, nastavnici visokih referenci i predavači - asistenti s praktičnim iskustvom, uključivanje u praktičan rad kroz praksu u gospodarskim društvima su samo potvrda istaknutog cilja i misije visoke škole Fircon.

Izrađeni studijski programi usredotočeni su na stjecanje praktičnih znanja koja će omogućiti brzo i aktivno uključivanje u poslovnu zajednicu.

Studijski program obuhvata dodiplomski stručni studij:

- Računovodstvo i financijski menadžment i
- Poduzetništvo i poslovno upravljanje,
Završetkom trogodišnjeg stručnog studija stječe se 180 ETCS bodova i stručni naziv "stručni prvostupnik/prvostupnica (baccalaeureus/baccalaurea) ekonomije.

Sukladno Odluci o broja studenata za školsku 2014./15. broj: 03/AP od 01.04.2014. godine, a na temelju Oduke o davanju suglasnosti o upisu studenata na prvu godinu preddiplomskih studija (I. ciklusa) u akademskoj godini 2014./2015. Broj:05-03-40-1175-1/14 izdanog od strane Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovačko-neretvanske županije/kantona, Visoka škola primijenjene ekonomije FIRCON Mostar raspisao je

NATJEČAJ Za upis redovnih i izvanrednih studenata na prvu (I) godinu dodiplomskih studija u akademskoj godini 2014./2015.

Dodatne o visokoj školi Fircon i upisu studenata mogu se dobiti na:
036 333 065, 036 333 244 ili na stranicama škole.

Kopirati
Drag cursor here to close