na Filozofskom fakultetu

Predavanje 'Kako uče djeca sa sindromom Down' u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 04. 09. 2015. u 12:35 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djeca sa sindromom Down skoro od prvog dana svoga života kreću s učenjem i vježbanjem. Ponekad roditelji dobiju informacije preko Interneta i od drugih roditelja, ako imaju sreću dobiju i stručnu pomoć u sustavu, no često nema specifičnih spoznaja i znanja kako uče i kako učiti djecu sa sindromom Down ( koje su njihove jače strane, a koje slabije, na koje se stvari treba više usredotočiti).

Udruga za Down sindrom iz Mostara organizira predavanje na temu „ Kako uče djeca sa sindromom Down“.

Predavanje će se održati na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, u subotu 5.IX. 2015. Godine.

Predavač je mr. sc. Dinka Vuković, Predsjednica Hrvatske zajednice sindroma Down i tajnik European Down Syndrome Association ( EDSA ).


Red predavanja:
9.00 – 9.30 Dolazak sudionika
9.30 – 10.30 Dijete sa sindromom Down u školi
10.30 – 11.30 Kako uče djeca sa sindromom Down
11.30 – 12.00 Pauza
12.00 – 14.00 Kako uče djeca sa sindromom Down – nastavak

Svaki sudionik predavanja na kraju dobiva i potvrdnicu.Pozivamo sve škole na području Mostara i županije te sve institucije koje su uključene u rad djece s sindromom Down (i drugih poteškoća) kao i sve one koji u redovnom obrazovnom sustavu rade s takvom djecom.

Pozivamo sve učitelje, asistente, pedagoge, psihologe, odgajatelje u vrtićima i ostalo osoblje budite naši gosti na obostrano zadovoljstvo i korist. Zahvaljujemo unaprijed, navode organizatori u svom priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close