Treća generacija

Otvoren Poslijediplomski doktorski studij Pravnog fakulteta

Sci-Tech / Flash | 19. 12. 2014. u 17:15 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održano je svečano otvaranje Poslijediplomskog doktorskog studija iz pravnih znanosti. Čak 33 nova polaznika čine novu treću generaciju poslijediplomaca Pravnog fakulteta.

''Cilj uvođena doktorskog studija kao prvo je promoviranje izvrsnosti i originalni znanstveni doprinos kao rezultat samostalnog istraživanja. Drugo stvaranje novih i relevantnih zvanja, te njihova primjena. Treće stjecanje znanja iskustava i vještina koja moraju omogućiti doktorima znanosti kreativno i na istraživanjima utemeljeno usavršavanje složenih društvenih i gospodarskih problema'', rekla je dekanica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Vesna Kazazić.

Dekanica je u svom govoru istaknula kako je usvojen novi Pravilnik o poslijediplomskim doktorskim studijima na Sveučilištu u Mostaru. Također je rekla kako su dva navrata smanjivali cijenu školovanja na poslijediplomskom studiju.

Podsjećamo, kako je ovaj Pravni fakultet jučer uručio diplome za 119 pravnika, magistara pravnih znanosti i magistara prava.

Kopirati
Drag cursor here to close