Uhvati komunikaciju

Osvojite nagradu, sudjelujte u m:tel foto natječaju!

Sci-Tech / Flash | 08. 08. 2015. u 15:05 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želite li novi fotoaparat ili možda foto-štampač? Kompanije m:tel i Canon vas ovoga ljeta pozivaju da sudjelujtete u natječaju „Uhvati komunikaciju“!

 Od 1. do 31. 8. 2015. godine otvoren je natječaj „Uhvati komunikaciju“, kojim su kompanije m:tel i Canon pozvale sve koji se bave fotografijom, kako profesionalce, tako i amatere, da pošalju svoju fotografiju i sudjeluju u natjecanju za vrijedne nagrade.

Sve o konkursu, kao i prijavljene fotografije koje na adresu [email protected] stignu u toku mjeseca kolovoza, nalaze se na službenom blogu kompanije m:tel, na adresi blog.mtel.ba.

Kako biste učestvovali u ovom takmičenju, potrebno je samo da svojim aparatom 'uhvatite' trenutak koji za vas predstavlja komunikaciju, odnosno vašu viziju komuniciranja, a fotografija ne smije biti obrađena pomoću filtera niti grafičkih programa. Fotografiju pošaljite na mejl adresu [email protected] do 31.8., te zajedno sa svojim imenom i brojem telefona, opišite ideju koja stoji iza rada. 

 Sve prijavljene fotografije koje su u skladu sa pravilima učešća u konkursu objavljuju se u virtuelnoj galeriji na m:tel blogu. Dobitnika prve dvije nagrade: Canon fotoaparat EOS 1200D i  Powershot SX710, izabrat će stručni žiri takmičenja, a treću nagradu - Canon Inkjet foto-štampač MFCANON Pixma MG2450, osvojiće fotografija koja bude imala najviše 'lajkova' na virtuelnoj galeriji.

Fotografirajte, lajkujte, sudjelujte, šaljite, jer ćete samo tako biti u prilici da osvojite vrijedne nagrade, ali i da vaš rad vidi veliki broj ljudi, kako u virtualnom svijetu, tako i na izložbi koju će m:tel u devetom mjesecu upriličiti u Banj Lluci za 30 najboljih fotografija poslatih na natječaj.

m:tel – imate prijatelje

Kopirati
Drag cursor here to close