Preko 120.000 pacijenata

Domu zdravlja Livno doniran smart TV

Sci-Tech / Flash | 31. 08. 2015. u 19:32 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od vodećih farmaceutskih generičkih kompanija KRKA, d. d., Novo mesto donirala je u ponedjeljak Domu zdravlja Livno SMART TV, koji je preduvjet za pokretanje projekta "Multimedijski info centar“.

Kako je priopćeno iz Doma zdravlja Livno, ova donacija ima za cilj povećati informiranost i zadovoljstvo korisnika usluga, te povećati konkurentnost organizacije kroz pokretanje aktivnosti uzajamne promocije s medijskim kompanijama i omogućavanja dodane marketinške vrijednosti za potencijalne donatore.

U 2014. godini Dom zdravlja Livno zabilježio je preko 120.000 dolazaka postojećih korisnika usluga što predstavlja veliki potencijal za oglašavanje vodećih kompanija.

Prema riječima ravnateljice Doma zdravlja Livno dr. Ljiljane Mladine, današnja donacija potvrda je predanog rada svih djelatnika Doma zdravlja Livno.

"Ova donacija u skladu je s našim fokusom za održivi razvoj i osluškivanje potreba društva kojem pripadamo, što se pokazalo kao temelj našeg uspjeha. To je razlog zbog kojeg smo podržali brojne zdravstvene i humanitarne projekte kroz sponzorstva i potpore. Nastojanja Doma zdravlja Livno da postanu vodeća zdravstvena ustanova podržavamo ovom donacijom“, kazao je prigodom uručenja donacije Darko Grubišić, stručni suradnik kompanije KRKA, d. d., Novo Mesto.

Kopirati
Drag cursor here to close