Diplome u rukama

Dodjela diploma pravnicima u Mostaru: Bit ćete značajni za društvo

Sci-Tech / Flash | 07. 12. 2016. u 11:31 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu je u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru održana svečana promocija na kojoj su dodijeljene diplome završenim prvostupnicima prava i magistrima.

''Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru bogatiji je za nove obrazovane mlade ljude. Prvostupnici i magistri prava bit će značajni za društvo u cjelini. Znanje mora postati našim osnovnim alatom, od kojeg možemo napraviti potrebnu prednost koja će osigurati brži napredak i razvitak i jamčiti da ćemo držati korak i konkurentnost razvijenim globaliziranim svijetom'', poručeno je iz Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

''To je posebno važno danas kad izmjene u društvu i novi propisi pred pravnike stavljaju zahtjev za intenzivnim i stalnim stjecanjem novih stručnih znanja, a posebno kad su učinjene ili su u tijeku temeljite promjene pravnog sustava, a koje nam i među ostalim, nameće i prilagodba bosanskohercegovačkih propisa s propisima europske unije'', naglasila je dekanica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Vesna Kazazić.

Kopirati
Drag cursor here to close