promocija

Diplomanti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru – akademska čast za BiH i Europu

Sci-Tech / Flash | 25. 11. 2015. u 14:21 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, u četvrtak, 26. studenog 2015. godine, s početkom u 12 sati, u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača bit će održana svečana promocija magistara prava, diplomiranih pravnika i pravnika Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Tom prilikom bit će svečano promovirano 113 magistara prava, 8 diplomiranih pravnika i 17 pravnika.

''Promocija je uvijek veliki, osobni, obiteljski i društveni događaj. Njome se fakultet konstituira u još jednoj bitnoj dimenziji svoga postojanja. Promocijom, Pravni fakultet daje snažan poticaj i impuls razvoju Bosne i Hercegovine i daje joj impozantan broj akademski obrazovanih građana iz područja prava, a studentima daje akademsku čast koju oni sa ponosom nose.'', poručila je dekanica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, Vesna Kazazić.

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru kontinuirano čini napore ka modernizaciji profesije 'pravnik'. Konstantno se vrše prilagodbe zahtjevima koje pred pravnu struku postavlja suvremeni razvitak odnosa u pravničkoj struci u Europi i svijetu.

Zahtjeve koji proizilaze iz približavanja BiH Europskoj Uniji i zahtjeve Bolonjske deklaracije, Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru spremno dočekuje te na njih odgovara organizirano i planirano.

Rezultat su novi akademski građani, obrazovani po suvremenim standardima, koji stečenim znanjem mogu imati znatan doprinos u budućem razvoju Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close