m:tel i Sony

Danijel Šušković iz Banja Luke - pobjednik velikog Sony Traffic Racer natjecanja

Sci-Tech / Flash | 06. 11. 2014. u 22:38 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jučer je u Banja Luci održano veliko finale Traffic Racer natjecanja pod nazivom ,,Gas do daske'', koje su organizirale kompanije m:tel i Sony. Nakon četiri uzbudljiva kvalifikacijska dana, u isto toliko gradova širom BiH, i još uzbudljivijeg finalnog takmičenja, dobili smo pobjednika ovog nesvakidašnjeg natjecanja.

Prvo mjesto je osvojio Danijel Šušković iz Banja Luke, drugo mjesto Osman Dedić iz Doboja, a trećeplasirani je bio Edin Dedić iz Tuzle. Pobjednici su osvojili vrijedne nagrade koje je osigurala kompanija Sony.

Najuspješniji je osvojio Sony Xperia E1 pametni telefon, drugoplasirani wireless slušalice Sony RF-811, a trećeplasirani Sony slušalice MDR ZX100.

,,Veoma sam sretan i zadovoljan osvojenom nagradom. Sony je moj omiljeni brend, a nagrada je bila jedan od razloga zašto sam se prijavio za ovo natjecanje. Priznajem, pripremao sam se cijeli jedan dan igrajući Traffic Racer kako bih bio spreman za finale'', rekao je pobjednik Danijel.

Osman nam je priznao da je podcijenio konkurenciju misleći kako ima veoma dobre šanse za pobjedu, te da nije mnogo vježbao za finale: ,,Iznenadio sam se konkurencijom u finalu, bilo je mnogo teže nego u kvalifikacijama, ali zadovoljan sam i drugom nagradom, Sony RF-811 wireless slušalice su odlične''.

''Očekivao sam mnogo bolji plasman u finalu jer sam u Tuzli imao odlične rezultate i bilo je mnogo lakše pobijediti druge igrače, ali sam u konačnici zadovoljan, ipak sam među pobjednicima, a i put u Banja Luku je bio pozitivno iskustvo'', rekao je Edin.

Traffic Racer ,,Gas do daske'' natjecanje je izazvalo mnogo pažnje u svim gradovima koje smo obišli, a glavni motiv svim prijavljenim igračima su bile vrijedne Sony nagrade, kao i dobra zabava.

Više detalja o Sony Xperia E1 pametnom telefonu, te o ponudi ostalih Sony modela potražite na web stranici kompanije m:tel, www.mtel.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close