Donacija

Bolnica u Orašju dobila ultrazvučni aparat

Sci-Tech / Flash | 25. 01. 2016. u 18:05 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici Veleposlanstva Države Kuvajt u BiH posjetili su 22. siječnja Vladu Posavskog kantona i Kantonalnu bolnicu Orašje, kojoj je uručen kardiološki ultrazvučni aparat vrijedan 175.000 KM. Uređaj je nabavljen zahvaljujući donaciji Crvenog polumjeseca Države Kuvajt.

Povodom uručenja donacije veleposlanik Države Kuvajt u BiH Nasser Riden Thamer Almotairi izjavio je da će Veleposlanstvo Države Kuvajt i Država Kuvajt nastaviti s pomaganjem ugroženih kategorija stanovništva na području cijele BiH, te izrazio nadu da će kardiološki ultrazvučni aparat unaprijediti i olakšati rad Kantonalne bolnice Orašje i pomoći u unapređenju zdravstvene zaštite stanovništva u tom dijelu Bosne i Hercegovine.

Donaciju je uručio treći tajnik u Veleposlanstvu Države Kuvajt Ahmad Aldouwelah.

''Posljednji put smo ovdje bili prije godinu dana povodom završetka realizacije projekta obnove kuća, koji je financirao Crveni polumjesec Države Kuvajt. Upravo smo na tom sastanku dogovorili nabavku ovog uređaja. Siguran sam da to neće biti posljednja donacija koju dajemo u ovom kantonu i da ćemo nastaviti suradnju'', kazao je on, priopćeno je iz Veleposlanstva Države Kuvajt u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close