Edukacija

Besplatni tečaj engleskog jezika u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 03. 03. 2015. u 15:45 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje građana ''Centar za lični i profesionalni razvoj'' u suradnji s El-Roi Europskim centrom za obrazovanje iz Londona, u mjesecu ožujku počinje s implementacijom projekta pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za sve građane Mostara, a sa posebnim na socijalno ugrožene kategorije društva koje nisu u mogućnosti samostalno financirati postojeće tečajeve engleskog jezika.

Tečaj se sastoji od ukupno 8 razina, a kandidati nastavu pohađaju na onoj razini koji se prethodno utvrdi predtestiranjem.

Svi polaznici će edukaciju i Međunarodno priznati certifikat dobiti besplatno. Isti certifikat će moći koristiti prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili daljeg školovanja.

Osobe koja ne potpadaju pod kategoriju socijalno ugroženih osoba obavezni su samostalno financirati samo udžbenik po kojem se izvodi nastava u visini od 26,00 KM za jednu razinu tečaja.

Spomenuti projekt se istovremeno implementira u 35 zemalja svijeta i sva prikupljena sredstva od udžbenika odlaze u fondove za socijalno ugroženu djecu širom svijeta.

Prijave su uvijek u tijeku i vrše se putem službene web stranice Centra www.centarlpr.com, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close