Pro-femina

Žensko zdravlje u fokusu: Koji faktori najviše ugrožavaju zdravlje žena?

Lifestyle / Flash | 31. 01. 2014. u 23:14 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konferencija „Pro-femina: Žensko zdravlje u fokusu“, u organizaciji magazina Ljepota&Zdravlje, biti će održana 6. veljače u Sarajevu u hotelu Bristol, s početkom u devet sati.

Tema konferencije je zdravlje žena u Bosni i Hercegovini, a cilj je odgovoriti na pitanja kao što su: što možemo uraditi za zdravlje žena, koji faktori najviše ugrožavaju njihovo zdravlje, koliko su žene danas same odgovorne prema sebi, a koliko su prema njima odgovorni zajednica, njena obitelj, tvrtka u kojoj radi i šira socijalna sredina. Koja su prava žene kada oboli i tko ta prava zastupa, koji zakoni ženama ne idu naruku i kakve su mogućnosti da se oni promijene.

Konferencija je podijeljena na dva panela: tema prvog biti će „I spriječiti i liječiti“, dok je tema drugog „A što kada se razbolimo“. O ovim značajnim temama s uvaženim gostima, stručnjacima iz različitih grana medicine i drugim relevantnim sugovornicima, razgovarati će moderatori Olivera Dodig (BHT 1) i Aleksandar Hršum (Pink BH). Najavljeno je kako će gosti konferencije imati priliku postavljati pitanja.

Osim na spomenutim panelima, u pauzi između njih nazočni će moći prisustvovati specifičnim prezentacijama, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close