Sve zbog posla

Žena koja radi kao profesionalni tester igrački za seks ima 15 orgazama tjedno

Lifestyle / Flash | 01. 08. 2014. u 13:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žena koja radi kao profesionalni ''tester'' seks igračaka zarađuje 15,000 funti godišnje i ima 15 orgazama tjedno - sve zbog posla.

Cara Houiellebecq (33) ima u uredu više od 2.000 igračaka koje testira za tvrtke koje prodaju igračke za seks.

Majka dvoje djece pet godina piše erotski blog, a sedam sati tjedno potroši na testiranje igračaka.

Govoreći o svom poslu, Cara je rekla: ''Igračke su uvijek bile dio mog privatnog seksualnog života. To mi je dalo ideju za početak pisanja o mom seksualnom životu. To je veliki posao, ja sam prije radila u banci, ali to ne bi ponovo radila. Sada mi nikad nije dosadno''.

Cara je na vlastitom blogu pisala recenzije igračaka koje su bile sve točnije. "Postupno moje ocjene su postajale sve točnije što su primijetile tvrtke za igračke koje su željele da radim za njih", rekla je.

Cara je radila na web stranici za seksualne igrače, te je osvojila nagrade za najboljeg erotskog novinara dvije godine zaredom.

Sada joj proizvođači iz cijele Velike Britanije šalju svoje besplatne igračke koje treba testirati, te također radi kao konzultant u nekim tvrtkama.

Cara živi sa svojim dugogodišnjim partnerom Darrenom i njegovom majkom u njihovom domu u Gainsboroughu.

''Moj partner igrače ne vidi kao prijetnju, uvijek kažem da su igračke začin za seksualni život, a ne zamjena. Kad dobijem igračke za muškarce on mi pomaže oko testiranja - to je dio našeg života sada'', rekla je Cara.

Kopirati
Drag cursor here to close