Nagradna igra

Zaljubljeni ste? Tražimo definiciju ljubavi i vodimo Vas na večeru

Lifestyle / Flash | 11. 02. 2016. u 12:42 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portal Bljesak.info svoje zaljubljene čitatelje počastit će romantičnom večerom za Valentinovo. Osvojite nagradu i povedite svoju ljubav i svoje prijatelje na večeru.

Od Vas tražimo da ispod posta o ovoj nagradnoj igri na Facebooku objavite svoju definiciju ljubavi, a najboljeg će odabrati čitatelji. Naime, večeru za četvero u restoranu Prestige na četvrtom katu Mepas Malla osvojit će onaj čitatelj čija definicija ljubavi dobije najviše lajkova.

Restoran Prestige i Hotel Mepas pozivaju Vas da se zaljubite iznova u luksuznom i ugodnom ambijentu, gdje je svako jelo prožeto profinjenim i uravnoteženim okusima kako biste u potpunosti uživali u savršenstvu svakog zalogaja.

#Valentinovo Objavite definiciju ljubavi i osvojite veeru za etvero :)

Posted by Bljesak.info on Thursday, February 11, 2016

Možete birati između dva menija, posebno kreirana i pripremljena od strane vrhunskog šefa kuhinje da razmaze sva Vaša čula i uvjerite se da je ljubav glavni sastojak svakog našeg jela.

Najromantičniju večer u godini dodatno će začiniti odlična zabava uz uživo nastup Daria Šunjića & Garage Banda.

Napominjemo - nagradna igra traje do 13. veljače u 12.00 sati, a autora definicije ljubavi s najviše lajkova ulaznice i odabir menija za večeru za četvero čekat će na recepciji Hotela Mepas
Kopirati
Drag cursor here to close