Posljednje zbogom

Whitney ispraćena uz pjesmu 'I Will Always Love You'

Lifestyle / Flash | 19. 02. 2012. u 08:09 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obožavatelji su se cijeli dan okupljali ispred baptističke crkve Nove nade u Newarku na ispraćaju Whitney Houston. U crkvi je bilo oko 1500 ljudi. Svi su oni dobili pozivnicu sa slikom nasmiješene pokojne zvijezde iz ranih 1990-ih, vremena njene najveće slave, na kojoj je pisalo: 'S usrdnom zahvalnošću, obitelj Houston bila bi čast kada bi prisustvovali službi odlaska kući za Whitney Elizabeth Houston'.

Ceremoniju je otvorio pastor Joe Carter, a među govornicima koji su izmjenjivali su se Dionne Warwick, kuma pokojne pjevačice, Clive Davis, ali i Kevin Costner koji je s Whitney glumio u filmu tjelohranitelj.

Glumac se prisjetio njihove zajedničke suradnje, te je ispričao kako se pjevačica bojala nastupiti u filmu jer je smatrala da nije dovoljno dobra.

Program je bio ispunjen pjesmom, a nastupili su u Alicia Keys te Stevie Wonder. I oni su se prisjetili Whitney, njenog talenta i osobnosti.

'Jako te voljela. Ona će zauvijek paziti na tebe i nikada neće ispustiti tvoju ruku. Trebaš biti jako ponosna na svoju majku', rekao je prije nastupa Stevie Wonder.

No sigurno najemotivniji dio je bio kada se na velikom zidu pojavilo pismo Whitneyne majke Cissy Houston.
'Nikada ti to nisam rekla. Kada si se rodila Sveti Duh rekao mi je da nećeš biti dugo sa mnom. Sada zahvaljujem Bogu na prekrasnom cvijetu koji mi je dopustio da odgajam i volim tijekom 48 godina. Odmaraj u miru moja djevojčice - pisalo je u pismu koje je potpisano s 'mama'.

Pjevačica je na posljednje počivalište ispraćena uz pjesmu 'I Will Always Love You'

Sam ukop glazbene legende očekuje se u nedjelju, a pokopat će ju na lokalnom groblju, odmah pored groba njezinog oca.

Whitney Houston preminula je 11.veljače u 48.godini, a prema sudskom izvještaju smrtonosna je bila kombinacija alkohola i lijekova.

Kopirati
Drag cursor here to close