U dvorcu Miraval

Vjenčali se Angelina Jolie i Brad Pitt

Lifestyle / Flash | 28. 08. 2014. u 15:59 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glamurozni holivudski glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčali su se u subotu u Francuskoj, izvijestio je People Magazine.

Vjenčanje para, na kojemu su nazočili samo najbliži prijatelji i obitelj, održano je u dvorcu Miraval koji su Angie i Brad kupili prije nekoliko godina.

Angelina je do oltara došla u pratnji najstarijih sinova Maddoxa i Paxa, a kćeri Zahara i Vivienne bacale su latice. Prstenje su predali Shiloh i Knox.

Pitt (50) i Jolie (39) trenutačno se nalaze na Malti gdje će zajedno snimati novi film By the Sea, koji će Jolie i režirati. Bit će to njihov prvi zajednički filmski nastup nakon 2005. godine kada su glumili u ostvarenju Gospodin i gospođa Smith.

Podsjetimo, u svibnju prošle godine Jolie je za People rekla kako par za vjenčanje čeka pogodan trenutak, zbog djece i posla.

Pitt je bio u braku s glumicom Jennifer Aniston, a Jolie je ovo treći brak. Bila je udana za Johnnyja Leeja Millera i Billyja Boba Thorntona.

Jolie se trenutačno bavi i postprodukcijom epske drame Unbroken kompanije Universal. Istinita priča temeljena na romanu Laure Hillenbrand iz 2010. u kina stiže na Božić.

Kopirati
Drag cursor here to close