Djevojke u žuto-crnom

VIDEO | Postanite članica Mostarskih mažoretkinja

Lifestyle / Zdravlje | 06. 09. 2017. u 13:53 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarske mažoretkinje jedan su od plesno - sportskih kolektiva grada Mostara koji uistinu svojim članicama pruža mnogo toga.

Osim natjecanja, mažoretkinje su stalne gošće prestižnih europskih festivala i smotri, a svake godine, tijekom velikih europskih turneja, posjete po nekoliko poznatih europskih središta.
Tako je bilo i ove godine, pa su starije članice su uz nastup na Festivalu cvijeća u Luchonu, u francuskim Pirinejima, posjetile su Barcelonu i Nicu, navode u priopćenju.

Osim starijih članica i kadetkinje se upravo pripremaju na još jedno putovanje. Riječ je o međunarodnoj smotri mažoretkinja, na otoku Krku u Hrvatskoj na koje će sudjelovati ovoga vikenda.
Po povratku s ovih putovanja krećemo s nastavkom svojih aktivnosti. Jedna od njih je i upis novih članica za sezonu 2017/2018 .

‘’Tim povodom pozivamo sve zainteresirane djevojčice i djevojke da dođu i postanu “živući simbol grada Mostara , a upis će se održavati kroz cijeli deveti mjesec tako da sve zainteresirane članice mogu se obratiti putem službene Facebook stranice , e-maila ([email protected]) ili na broj telefona (063 316 529) .

Na upis se mogu odazvati djevojke i djevojčice uzrasta od 6 godina pa do 19 godina, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close