30 nedjela

Uhićena najseksipilnija kriminalka na svijetu

Lifestyle / Flash | 20. 11. 2014. u 09:55 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentica medicine prozvana je najseksipilnijom kriminalkom na planeti. Postala je internet senzacija.

Stephanie Beaudoin (21) mlada je kanađanka s francuskog govornog područja u državi Quebec, koja je uhapšena zbog ilegalnog posjedovanja devet komada vatrenog oružja te optužena za čitav niz provala i krađa, zbog kojih bi mogla na vrlo dugo godina u zatvor, a prijeti joj i doživotna zatvorska kazna. Na sudu je završila zbog optužbi za 114 prekršaja i kaznenih djela.

Beaudoin je sudu u Victoriavilleu priznala krivnju za 30-ak nedjela, u nagodbi s tužiteljstvom, prema kojoj bi ono odustalo od ostatka optužbi. Obzirom na svoj izgled i narav prekršaja i kaznenih djela, Beaudoin je postala internet senzacija, ali danas tvrdi kako je uvidjela da je pogriješila te da zaslužuje kaznu i spremna ju je i prihvatiti, prenosi Daily Mail.

''Ponašala sam se hirovito i u loše vrijeme. Sad snosim posljedice, što je zapravo dobra stvar'', priznala je Beaudoin.

Tužiteljstvo je medijima istaknulo kako je zasigurno očekuje zatvorska kazna, a maksimalna moguća kazna je doživotni zatvor.

Kanadske vlasti vjeruju da je Beaudoin nedjela provodila s još troje maloljetnika u dobi od 13, 15 i 17 godina. Pljačkali su kuće na području Athabaske i Maplea na način da su provaljivali kroz stražnja vrata ili podrume.

Policija je oružje koje je Beaudoin posjedovala, pronašla u prtljažniku njezinog automobila

Kopirati
Drag cursor here to close