Svečana večera i druženje

U Širokom Brijegu obilježen Svjetski dan učitelja

Lifestyle / Flash | 05. 10. 2015. u 23:02 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U hotelu Park svečanom večerom i druženjem uz glazbeni program, u organizaciji sindikata osnovnih škola Grada Širokog Brijega, svečano je obilježen Svjetski dan učitelja.

Nazočne učitelje, nastavnike i profesore prigodnim riječima su pozdravili fra Dane Karačić i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević koji je čestitavši Svjetski dan učitelja istaknuo važnu ulogu nastavnog osoblja u odgoju i obrazovanju djece i mladih.

''Ovo je dan kada zaboravimo sve probleme i poteškoće s kojima se susrećemo u našem radu, ali i kada naglašavamo važnost naše profesije u razvoju cjelokupnog društva. Iskoristit ću ovu prigodu i zahvaliti gradonačelniku Kraljeviću na riječima potpore koje nam je uputio, te na pomoći koju nam je pružio pri organiziranju ove svečanosti'', rekao je predsjednik sindikata Osnovne škole Kočerin Mate Ćuk jedan od organizatora obilježavanja Svjetskog dana učitelja u Širokom Brijegu.

Povodom Svjetskog dana učitelja čestitku učiteljima, nastavnicima, profesorima, pedagozima i odgajateljima putem medija uputili su gradonačelnik Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić zahvalivši na trudu, znanju, ljubavi prema poslu i strpljenju kako bi djeca i mladi usvojili potrebna znanja i vještine kao temelje za sigurnu i sretnu budućnost.

Kopirati
Drag cursor here to close