Vrijeme danas

U Hercegovini bura, temperatura do 28 stupnjeva

Lifestyle / Flash | 21. 06. 2015. u 06:31 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas se u središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne, u jutarnjim satima i tijekom prijepodneva, očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom ili lokalnim pljuskovima, a u ostatku zemlje pretežno sunčano. Poslije podne sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Ponegdje na sjeveroistoku Bosne su mogući povremeni pljuskovi. Vjetar u Bosni, slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena do pojačana bura. Najviša dnevna temperatura od 17 do 23, na jugu od 24 do 28 stupnjeva.

U Sarajevu, u jutarnjim satima i dio prijepodneva, pretežno oblačno vrijeme, povremeno može pasti malo kiše ili kratkotrajni pljusak. U ostatku dana bez padalina i postupno razvedravanje. Najviša dnevna temperatura oko 20 stupnjeva.

Temperature zraka u 8 sati: Bjelašnica 0 stupnjeva, Ivan Sedlo 7, Sokolac 8, Bugojno i Sarajevo 11, Bihać, Jajce, Prijedor i Tuzla 12, Banja Luka, Goražde, Gradačac, Livno, Sanski Most i Srebrenica 13, Doboj i Zenica 14, Bijeljina i Zvornik 15, Trebinje 16, Neum 18, Mostar i Čapljina 20 stupnjeva, javio je FHMZ.

Kopirati
Drag cursor here to close