Akademija Čapljina

U Čapljini šestu godinu zaredom glazbeni show ''Čapljina traži zvijezdu''

Lifestyle / Flash | 18. 02. 2015. u 21:58 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine ''Akademija'' Čapljina organizira natjecateljsko-zabavni show ''Čapljina traži zvijezdu'' (ČTZ). Ovo je šesti put da se ovaj show događa u Čapljini.

Prijaviti se mogu ne samo mladi iz Čapljine nego iz cijele Hercegovine, pa i dalje.

''Ove godine uvodimo novinu. Želja nam je da natjecatelji budu podijeljeni u dvije dobne skupine: (a) mlađi od 15 godina i (b) stariji od 15 godina. Na taj način će natjecanje biti neizvjesnije.

Prijave se primaju do 08. 04. 2015. (srijeda). Nakon toga organizacijski odbor izvijestit će o daljnjem tijeku natjecanja, kada bude poznato koliko se prijavilo kandidata za koju dobnu skupinu.

Početkom svibnja bit će organizirana javna audicija nakon koje će se znati tko ide u daljnje natjecanje. Svi zainteresirani kandidati za ovaj show trebaju pripremiti po 5 (pet) pjesama za audiciju.

Ovo natjecanje je isključivo za zabavnu pop i rock glazbu (domaću i stranu), tako da ostali glazbeni žanrovi ne dolaze u obzir. Žiri će strogo voditi računa o tom.

Mladi, iskoristite ovu priliku! Pokažite svoj pjevački talent i zaradite honorar! Važno je također sudjelovati i na taj način stjecati potrebno iskustvo'', ističe za Bljesak.info jedan od osnivača showa i organizator fra Mile Vlašić.

Kopirati
Drag cursor here to close