Promjena vremena

Sutra nas čeka umjereno oblačno vrijeme uz pljuskove tijekom dana

Lifestyle / Flash | 24. 06. 2014. u 13:01 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Nešto manje naoblakei više sunčanih razdoblja očekuje se u jutarnjim satima u središnjim, južnim i istočnim područjima.

Tijekom dana, povećanjem naoblake, mjestimično, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Intenzivnije padaline očekuju se na sjeveru zemlje, u večernjim satima, gdje će postojati uvjeti za pojavu grada, a u ostalim djelovima prestanak padalina i smanjenje oblačnosti.

Vjetar umjeren do jak juzapadnog smjera. Jutarnja temperatura od 10 od 17, na jugu do 21, a najviša dnevna od 25 do 28, na jugu do 30 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme, povećanjem naoblake očekuje se kiša, pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura oko 13, a najviša dnevna oko 25 stupnjeva.

Danas je u Bosni bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom u sjeverozapadnim područjima, a u Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 14 stupnjeva, Kupres 22, Tuzla 24, Gradačac, Ivan-sedlo i Srebrenica 25, Bijeljina i Livno 26, Doboj, Sokolac i Zvornik 27, Banja Luka, Drvar, Neum i Sanski Most 28, Bugojno 29, Bihać, Sarajevo i Trebinje 30, Stolac 31, Goražde, Mostar, Zenica i Čapljina 32, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close