Humanitarna akcija

Studentski zbor s više od 1000 KM u namirnicama darovao žitelje kampa Tasovčići

Lifestyle / Flash | 21. 12. 2014. u 09:22 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna akcija u okviru „Dana darivanja“ Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru pod nazivom „Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe“ uspješno je okončana u subotu 20.prosinca uručenjem 34 paketa hrane, higijenskih potrepština i odjeće štićenicima izbjegličkog kampa u Tasovčićima.

Studenti svih fakulteta Sveučilišta u Mostaru tijekom proteklog tjedna ponovo su pokazali svoje široko srce i suosjećanje prema bližnjima u nevolji skupivši preko tisuću KM novčanih priloga.

Kupnjom najnužnijih životnih namirnica donijeli su dašak pozitivnog blagdanskog ozračja stanovnicima kampa u Tasovčićima koji već više od 20 godina žive bez topline vlastita doma.

Izaslanstvo Studentskog zbora i volonteri jučer su pošiljku humanitarne pomoći uručili mještanima koji nisu mogli skriti emocije i zahvalnost što netko misli na njih u ove blagdanske dane.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru zahvaljuje svim studentima koji su sudjelovali u ovoj akciji te posebno lancu trgovina široke potrošnje „Namex“ na popustu pri kupnji robe i dodatnoj donaciji u hrani.

Ovom akcijom uspješno su završeni ovogodišnji „Dani darivanja“ Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru koji već s prvim danima nove 2015. godine najavljuje nove aktivnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close