Nasrnuli na svaki kutak

Štakori napadaju, evakuirano 12 kuća

Lifestyle / Flash | 31. 10. 2014. u 11:52 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prestravljena Jodi Scanlan (22) iz Somerseta rekla je kako je 'gamad opustošila svaki dio njenog i domova njenih susjeda'.

Čak 12 obitelji evakuirano je iz njihovih domova nakon što su štakori preuzeli svaki kutak i svaku pukotinu, piše Mirror.

Prestravljena Jodi Scanlan (22) iz Somerseta rekla je kako su se štakori mogli čuti kroz zidove. Znali su je 'pozdravljati' kad bi otvorila kuhinjski ormar. Obzirom da su uništili i cijevi u domu je ostala bez tekuće vode.

Situacija je postala toliko loša da je osoblje za održavanje odbijalo iz straha od napada ulaziti u njen dom. Udruga koja je vlasnik domova učinila je malo ili ništa da riješi situaciju, iako ih je o svemu obavijestila prije pet godina, tvrdi ova majka dvoje djece.

Bez struje je ostajala svakih 20 minuta jer su štakori izgrizli i žice.

''Imam bebu od 22 mjeseca, a morala sam je odgajati u toj kući jer nisam imala izvora'', kaže.

Nakon pet dugih godina borbe situacija je kulminirala krajem rujna ove godine. Štakori su progrizli vodovodne cijeli i voda je curila kroz strop.

Na kraju obitelji su preseljene. Provest će se temeljit i učinkovit postupak koji bi trebao iskorijeniti problem, prenosi Dnevnik.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close