What's Underneath Project

Skinule se kako bi pokazale što je prava i istinska ljepota

Lifestyle / Flash | 29. 08. 2014. u 16:44 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ne radi se o tome da želiš biti netko drugi. Udobno je u vlastitoj koži, jer to je vaš druh, to je ono što je ispod''.

Ovoje poruka koja se krije iza projekta 'To je ono što je ispod'. Radi se o video seriji u organizaciji web stranice StyleLikeU. Dok su se razodijevali pred objektivom, modeli su u videu zamoljeni da kažu što misle o istinskoj ljepoti i stilu,.

Glavni model Melanie Gaydos, koja pati od ectodermalne dispanzije u videu govori otvoreno o predrasudama i diskriminaciji s kojima se suočava u svakodnevnom životu, te kako je važno prihvatiti svoje tijelo i izgled.

''Mi smo zrcala jedni drugima, mislim da mnogo ljudi ima tendenciju projicirati svoje s**nje. Dakle, uvijek imam na umu da ako mi netko kaže nešto loše ili me osudi na neki način, to je zapravo njihov problem i pokazuje kakvi su oni'', kaže Gaydos u isječku, te nastavlja:

''Razmišljala sam kakav bi mi život bio da sam rođena s punom glavom kose i bez rascijepljenog nepca, ali mislim da bi mi bilo dosadno'', kazala je ističući da je zadovoljna sobom i sa svime što je uspjela.

U ovom vrlo snažnom i poučnom video projektu The What's Underneath Project, govorile su mnoge djevojke, koje su hrabro istupile sa svojim pričama i podijelile ih sa svijetom.

Inspirativne i ohrabrujuće priče djevojaka možete pogledati na StyleLikeU.

Kopirati
Drag cursor here to close