ljubavne igre

Severina ‘zaljubljena do ušiju’, Kebin sin pobjegao u Austriju

Lifestyle / Flash | 02. 05. 2015. u 06:31 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijest da je Igor, sin Dragana Kojića Kebe, u ljubavnoj vezi sa Severinom Vučković odjeknula je brzinom svjetlosti, zbog čega je bivši golman pobjegao u Austriju. Naime, hrvatska pjevačica otkrila je kako je do ušiju zaljubljena u Kebinog sina i kako ima osjećaj da njihova veza traje cio život. Kako bi izbjegao medije, ali i pritisak javnosti, Igor je na nekoliko dana otišao u Beč, a promjenio je i broj telefona.



’’Igor je znao da će se dići velika prašina kada se sazna za njegovu i Severininu vezu. Kada mu je rekla da je dala intervju u kojem je priznala da se vole, Kebin sin je odlučio spakirati torbe i otići u Beč, gdje inače radi kao nogometni menadžer. Želio je izbjeći medije, ali i razna pitanja okoline. Otputovao je sam i bit će tamo nekoliko dana dok se malo ne smanji zanimanje javnosti za njihov odnos. Promjenio je čak i broj telefona’’, - rekao je izvor blizak bivšem golmanu i dodao da obitelj podržava njegovu vezu sa najpoznatijom hrvatskom pjevačicom.

‘’Njima je bitno da je Igor sretan i sve dok je tako, oni će biti uz njega i slagati se sa njegovim izborom. Nitko ne zamjera ni to što je Seve od njega starija 15 godina. Što se tiče Igorove obitelji, svi su se složili sa njegovom odlukom ‘’, završava izvor blizak Kojiću.

Inače, Seve je za magazin „Story“ priznala da nikada nije bila zaljubljenija.

‘’Zaljubljena sam do ušiju, čini mi se da traje cio život’’, priznala je pjevačica u ekskluzivnom intervjuu, dok se ni Keba ni njegov sin nisu oglašavali.

Kopirati
Drag cursor here to close