Pjevačica u Širokom

Severina: Doris Dragović je kraljica estrade, ja nisam

Kultura / Glazba | 10. 11. 2014. u 10:18 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ne znam tko me nazvao kraljicom estrade. Ja bi ovu titulu dodijelila Doris Dragović. Nedavno sam bila na koncertu Doris Dragović i bila je apsolutna kraljica i bila je preslatka. Uživala sam na koncertu kao što uživam na koncertima svih kolega'', rekla je Severina na gostovanju u Širokom Brijegu gdje je održala zanimljiv koncert.

Istaknula je kako su domaćini srdačni i ljubazni i da ništa ne bi bilo moguće bez publike koja je s njom pjevala uglas tijekom cijelog koncerta.

Severina aktivno radi na novom albumu koji će izaći u travnju, a za koji je dosad snimila tri pjesme. Najavila je izlazak dueta s mladim djevojkama koja će biti objavljena sredinom prosinca. Pjevačica će svoju publiku obradovati DVD-om s koncerte turneje ''Dobro došao u klub''.

''Sad smo radili dosta stvari, ono što me najviše raduje je snimanje mjuzikla ''Naša bila štorija'', za koji je glazbu radio Goran Karan , a Neno Ninčević tekst. Tome se jako veselim i mislim da će svi sa sjetom i radošću slušati pjesme'', rekle je pjevačica dodajući kako će se u mjuziklu naći 20 pjesama snimljenih u posljednjih 20 godina.

Pjevačica je nedavno snimila duet sa Sašom Matićem ''More tuge'' koji ruše sve rekorde na Youtubeu.

''Pjesme biram po svom senzibilitetu. Nikad nisam robovala formama, što bi sad nešto trebalo ili što je dobro za mene. Sašu sam upoznala prije nekoliko godina, trebali smo raditi na njegovom prošlom albumu, a privukla me njegova toplina, emocija i muzikalnost koja me postoje'', kazala je Seve te dodala kako vrlo nepažljivo bira pjesme.

Rekla je kako je ona ''tip balada'', ali kako je ljudi prepoznaju po svemu onome što je veselo. Smatra da je dobar izvođač i misli kako nije pravila razliku između pjesama koje je ona napisala i pjesma koje su joj pisali drugi autori.

''Apsolutno ne bi postojala bez autora kao što su Goran Bregović, Đorđe Novković, Saša Lošić, Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su radili većinu pjesama za posljednji album'', istaknula je Seve, koja je koncert u Širokom završila jer ju je čekao sin Aleksandar.

Kopirati
Drag cursor here to close