Skupocjeni vrtić

Seve sina upisala u vrtić, Milan je tužio

Lifestyle / Flash | 04. 09. 2015. u 08:45 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milijarder Milan Popović (49) je tužio Severinu (43) jer je upisala njihova sina Aleksandra (3) u vrtić, a prije toga oca djeteta o tome nije obavijestila niti se s njim konzultirala, tvrde njegovi prijatelji.

Bivši par uopće ne razgovara, a sve vezano za dječaka dogovaraju njihovi odvjetnici. Severina je Aleksandra upisala u privatni vrtić na Kaptolu nedaleko od svojeg stana, kao i Milanove kuće u Zagrebu, pišu 24sata.hr.

Vrtić mjesečno stoji 3000 kuna, od čega Grad plaća 1300 kuna. Vrtić ima bazen, park, slanu sobu, a djeca u njemu uče engleski. Milan je zabranio odvjetnicima da daju izjave jer je zaključio da to nije dobro za dječaka.

Dosad je protiv Severine podigao nekoliko tužbi. Na zagrebačkom Općinskom sudu još ih čekaju dva spora koje je poduzetnik podignuo u mjesec dana. Isprva je tražio da sina viđa češće, dva puta po pet dana na mjesec, a u drugoj tužbi traži da Aleksandar živi s njim i da mu Seve plaća 3500 kn alimentacije.

Majka bi u tom slučaju Aleksandra mogla viđati svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje. Sud će spojiti te dvije tužbe u jednu, a novo ročište još nije zakazano.

Kopirati
Drag cursor here to close