Blog zvijezda

Sendi za Bljesak: U Mostaru bi ostvarila isti uspjeh kao u Švedskoj

Lifestyle / Flash | 14. 01. 2015. u 13:34 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sendi Skopljak, rođena Mostarska je jedna od najpoznatijih fitness blogerica u Švedskoj. Fitnesom se intenzivno bavi zadnje dvije godine, a blog je odlučila pokrenuti prije pola godine. Blog je odlučila pokrenuti iz razloga što je preko instagram profila dobivala puno upita vezanih za vježbanje i prehranu.

Na pitanje zašto ima ovoliko pratitelja na društvenim mrežama Sendi je rekla: ''Danas je trening postao trend, vjerojatno im se sviđa način na koji ja to prikazujem, a i vide rezultate koje sam ja postigla svojim treningom u zadnje dvije godine. Isto tako mislim da mnogi pronalaze inspiraciju u mom modnom stilu''.

Sendi smatra da se od pisanja bloga može napraviti prava karijera. Smatra kako je za takav uspjeh potreban veliki trud i rad. Sendin blog koji je najčitaniji u Švedskoj joj je omogućio da posjeti razne svjetske destinacije.

''Volim putovati, a to je i sastavni dio posla kojim se bavim. Zadnju godinu sam posjetila dosta destinacija kao što su Kopenhagen, Dubai, Miami, Barcelona, Aten, Alicate, Bec, Alanja i London'', rekla je Sendi za Bljesak.info.

@korlevski ????

A video posted by Sendi Skopljak (@skopljak) onJan 13, 2015 at 12:00pm PST


Uspjeh Sendinog bloga prepoznalo je i jedno švedsko poduzeće s kojima je pokrenula sportsku liniju odjeće.

''Sportsku liniju odjeće sam pokrenula u suradnji sa jednim švedskim poduzećem, to je bila interesantna ponuda koju sam dobila od njih, s obzirom da sam tip koji voli probati različite stvari prihvatila sam ponudu. Odjeća je većinom rasprodala, ali dio koji je ostao može se naručiti na www.imso.com'', otkrila nam je mlada Mostarka.

Sendi je rođena u Mostaru, a napustila ga je zbog rata 1993. godine. Svako ljeto dođe posjetiti Mostar, no trenutno ne misli kako će se vratiti u grad na Neretvu.

Na pitanje bili ostvarila isti uspjeh da je ostala u Mostaru Sendi odgovara: ''Mislim da bi uspjeh ostvarila u svakom slučaju. Ja vjerujem ako čovjek ima 100 posto želju i volju onda u tome i uspije. Švedska je ipak zemlja u kojoj čovjek ima mnogo vise mogućnosti i zato mislim da moj uspjeh u Mostaru bi uzeo više vremena nego ovdje''.

Kopirati
Drag cursor here to close