Creed

Scott Stapp – Priča o propasti zvijezde

Lifestyle / Flash | 27. 11. 2014. u 14:12 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Scott Stapp, frontman američkog rock benda Creed postavio je 15-minutni video na svom facebook profilu u srijedu u kojem se osvrće i opovrgava glasine o ponovnoj zloporabi droga, tvrdeći da je bankrotirao i da živi u Holiday Innu, piše Huffington Post.

Taj 41-godišnjak ustvrdio je da je pod udarom "neke vrste zlobnog napada" i otkrio da su ga glasine da se ponovno drogira navele da napravi testove urina i krvi kako bi dokazao da je "čist".

Stapp je kazao da je čitav pakao nastao prije osam tjedana kada je počeo reviziju svoje izdavačke kuće i osobnih financija.

"Tijekom procesa revizije, mnoge stvari su otkrivene. Mnogo novca mi je ukradeno ili nisu isplaćeni tantijemi", rekao je. Postoje ljudi koji su iskoristili situaciju i ukrali mi novac, a sada me pokušavaju diskreditirati, oklevetati me, a čak su mi prijetili da ukoliko izađem s time u javnost, kao što to sad radim, da će izvući neugodne stvar iz moje prošlosti te me osramotiti i uništiti mi kredibilitet".

U videu je Strapp pričao o stanju osobnih financija, otkrivši da je bankrotirao.

"Odjednom je porezna zamrznula moje bankovne račune dva ili tri puta i ostavila me bez ijedne lipe. Ne razumijem da se i zašto se sve ovo događa u isto vrijeme.
Kada sam zvao kako bi saznao zašto, rekli su mi da su pomiješali adrese i da se radi o administrativnoj pogrešci. Obećali su mu, kaže, vratiti novac u roku deset mjeseci.


"Ne razumijem kako to može biti pošteno u Americi", rekao je Stapp u videu.

Prošli tjedan je pjevačeva žena Jaclyn Stapp, s kojom je bio osam godina u braku, podnijela zahtjev za razvod te traži puno skrbništvo nad njihovom djecom. U papirima za razvod tvrdi da ga je njegovo ovisništvo o drogi napravilo "paranoidnim oklopom koji je prijetio da će se ubiti i naškoditi njihovoj obitelji, piše Miami Herald.

Među dokumentima su i tekstovi, navodno Strappovi, u kojima piše da "Florida nije sigurna".

"Biološka oružja su na putu. Moraš otići s djecom, naći ćemo se u Atlanti. Dolazim po tebe Sotono i djecu. Nema milosti. Znaš kako ovo završava. Bog te stvorio i sada je Bog završio s tobom", piše navodno u papirima.

Kopirati
Drag cursor here to close