Zagreb poludio

S.A.R.S.-omanija zavladala Zagrebom: Bljesak sa S.A.R.S.-om na rasprodanim koncertima

Kultura / Glazba | 02. 04. 2014. u 00:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa portala Bljesak.info je proteklog vikenda boravila u Zagrebu u društvu benda S.A.R.S. koji je rasprodao tri koncerta u Tvornici kulture.

Bend koji je nastao prije 8 godina pratili smo u backstageu, za vrijeme nastupa na koncertu koji je najprije rasprodan (29.03.2014. - koncert rasprodan mjesec i pol dana prije), u šetnji gradom, ali i na snimanju spota.

U razgovoru s menadžerom benda, ali i članovima S.A.R.S.-a, koncert u protekli četvrtak (27.03.) je bio vrlo dobar, dok je onaj koji je prvi rasprodan (29.03.) bio i više nego odličan. Nedjeljnim koncertom su također zadovoljni, te su za Zagreb već najavili i jedan veliki koncert u ovoj godini.

Atmosfera uoči i nakon koncerta je bila opuštena, ali uz dosta obveza (tonske probe, snimanje spota...). Zagrebačka publika je uživala u sva tri održana koncerta i uvijek su tražili od benda da izađu na bis.

O popularnosti ovog benda u Zagrebu također govori podatak da su se stvarale gužve nakon koncerata kako bi se najvatreniji fanovi fotografirali s članovima benda. Međutim, to nije bio jedini slučaj, jer su Zagrepčani i po ulicama grada zaustavljali članove S.A.R.S.-a želeći se fotografirati i tako napraviti uspomenu za svoj foto album ili profilnu sliku na društvenim mrežama.

Za Bljesak.info u video prilogu su govorili Antonio Pešut (menadžer), Dragan Kovačević - Žabac (jedan od osnivača benda) i Žarko Kovačević - Žare (pjevač). Bend Sveže amputirana ruka Satriania (S.A.R.S.) su u Beogradu, 2006. godine osnovali Dragan Kovačević - Žabac i Aleksandar Luković - Lukac.

Do sada su izdali četiri albuma: 'S.A.R.S.' (2009.), 'Perspektiva' (2011.), 'Kuća časti' (2013.) i početkom 2014. godine izašao je do sada posljednji album pod nazivom 'Ikone pop kulture'.

Protekli tjedan, bend je svoj boravak u Zagrebu iskoristio za snimanje spota 'Klinka', a Bljesak.info je kao jedini medij iz BiH bio na snimanju ovog spota u Zagrebu. Svoj veliki zagrebački koncert najavili su za 25.10. ove godine u Domu sportova.

Kopirati
Drag cursor here to close