Brak zbog papira

Sanski Most: Mladoženja pobjegao iz sale za vjenčanje

Lifestyle / Putujte s nama | 18. 08. 2014. u 09:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bizaran slučaj dogodio se protekle subote u Sanskom Mostu kada je mladoženja pobjegao s vjenčanja u trenutku kada je pred matičarom trebao reći sudbonosno "da".

Kako Nezavisne novine navode, svjedoci ovog događaja pričaju kako je tijek vjenčanja bio je uobičajen sve do spomenutog trenutka kada je mladoženja, na zaprepaštenje prisutnih, jednostavno pobjegao iz sale za vjenčanje.

"Nastala je opća pometnja i komešanje. Mlada je ostala uplakana, a za mladoženjom je potrčao njegov otac, psujući ga i pokušavajući ga vratiti pred matičara", priča jedan od svjedoka.

Nezavisne novine tvrde kako su mladoženju na silu pokušali oženiti djevojkom koju nije volio, a na tome su inzistirali njegovi roditelji.

"On je već dugo godina u vezi s drugom djevojkom, a otac i majka su ga stalno nagovarali da pronađe i oženi neku iz inozemstva zbog 'papira', kako bi kasnije mogao otići iz Bosne i Hercegovine", kaže jedan od bliskih prijatelja mladoženje bjegunca.

Prema njegovoj priči, on je nevoljko pristao da mu roditelji pronađu takvu djevojku, koja inače boravi u Švedskoj, ali se u posljednji trenutak predomislio i odustao od nametnutog scenarija.

Inače, Sanski Most je, u odnosu na broj stanovnika, jedan od gradova rekordera u BiH po broju obavljenih vjenčanja i sklopljenih brakova tijekom ljeta.

Prema riječima matičara Besima Delića, samo tijekom srpnja i kolovoza ove godine zakazano je preko 150 vjenčanja.

"U najvećem broju slučajeva riječ je o mladim ljudima iz inozemstva koji nakon sklapanja braka odlaze izvan granica zemlje", istaknuo je Delić.

Kopirati
Drag cursor here to close