Ništa sporno

Sandra Afrika 'podučava' srednjoškolce u hrvatskim školama

Lifestyle / Flash | 26. 01. 2015. u 10:46 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ravnatelj Srednje škole u Krapini Ivica Rozijan ne vidi problem u tome što će u dvorani škole biti koncert srpske turbofolk pjevačice Sandre Afrike.

Njeni najpoznatiji stihovi su "Netko će mi noćas napraviti sina, vatru pali flaša crnog vina".

Rozijan kaže da se sadržajem njenih pjesama ne bavi i da on nije organizator koncerta nego samo škola iznajmljuje prostor tvrtki Entertainment Info.

"Ako ćemo o moralu nećemo daleko doći", rekao je Indexu Rozijan, koji smatra da svatko može uživati u nečemu kod mu paše. Dodaje da je prije nekoliko godina u školskoj dvorani bio i Thompsonov koncert pa se nitko nije bunio.


"Policija je dala suglasnost. Ako ima posjetitelje ja nemam ništa s tim", kaže ravnatelj. Nije želio reći koliko će škola zaraditi iznajmljivanjem prostora za koncert koji će biti 13. ožujka.

Krapinčani su zgroženi, javilo je Zagorje.com neki dan, koncertom Sandre Afrike i pitaju se treba li mlade izložiti "pevaljkama" kakve više odgovaraju jeftinim disco klubovima nego školskim dvoranama, piše portal Zagorje.

"Neprimjereni koncert" je na svom Facebook profilu oštro osudio i gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović.

"Grad Krapina ni bilo koja gradska ustanova s koncertom Sandre Afrike nema nikakve veze. Koncert je dogovorila srednja škola a kako, zašto i na koji način ja osobno ne znam jer grad nad srednjom školom nema nikakve ingerencije. Ja osobno ne podržavam i od njega se ograđujem te ga smatram apsolutno neprimjerenim," objavio je Gregurović.

Kopirati
Drag cursor here to close