PAUK

Rock eksplozija u Posušju: Javna tribina i koncert Prljavog kazališta

Lifestyle / Flash | 12. 08. 2015. u 06:36 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon niza zanimljivih i uspješnih događaja udruge 'Pauk', u ova dva dana priredili su pravu rock eksploziju. U srijedu navečer, kao uvertira u veliki koncert u četvrtak, održat će se javna tribina 'Glazba kao stil života' u kinodvorani Posušje, s početkom od 20:30 sati.

Gosti javne tribine su: frontmen 'Prljavog kazališta' Jasenko Houra Jajo, kolumnist, urednik i voditelj RDV-a Boris Čerkuč, glazbena umjetnica, profesorica klavira i asistentica na Glazbenoj akademiji Alenka Milano.

Sutra (četvrtak) će se na Trgu hrvatskih branitelja održati dugoočekivani koncert 'Prljavog kazališta'.

"Bit će mi drago biti gost dva dana u Posušju. Što zbog benda, što zbog prijatelja da se s njima vidim i sjednem malo, baš se veselim ta dva dana i ja i bend, koja ćemo provesti u Posušju", kazao je Jasenko Houra, koji je najavio kako se ni on ni bend neće štedjeti na ovom koncertu.

"Bez obzira gdje svira, 'Prljavo kazalište' uvijek daje sve od sebe. Profesionalizam od nas traži da budemo na stupnju na kojemu moramo biti, a ne mistificiramo mi sad velike gradove niti imamo nekih podjela. Uvijek imamo svoje publike, zna se koja je naša publika i uvijek samo na domaćem terenu'', kazao je Houra.

Od 21 sat na Trgu hrvatskih branitelja, kao predgrupa 'Prljavcima' nastupit će grupa 'Sjena'. Nakon koncerta je i after party, koji će se održati u klubu 'Gaudeamus' uz grupu 'Predgrađe' i virtuoza na gitari Murisa Varajića.

Ovo je već treća godina zaredom da Udruga 'Pauk' (Posuški aktivisti za umjetnost i kulturu) organizira koncert na trgu u Posušju i daruje svoje sugrađane i njihove goste. Prošle godine nastupila je 'Opća Opasnost', a godinu prije toga 'Zabranjeno pušenje'. I na ovaj koncert ulaz je slobodan. "Odaziv sponzora bio je zaista fantastičan. Gotovo svi su nam se odazvali, te im ovim putem i zahvaljujemo", poručuju iz udruge.

Kopirati
Drag cursor here to close