Tell me, do you bleed?

Prva najava za 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Lifestyle / Flash | 18. 04. 2015. u 09:32 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iščekivanje izlaska trailera za neki film u posljednje se vrijeme skoro može mjeriti sa iščekivanjem izlaska samog filma. Nekoć su traileri služili kao jednostavne najave za filmove, više kao reklamiranje filma koji uskoro dolazi.

No u današnje vrijeme kao da su poprimili vlastiti život te sad postoje najave za najave odnosno teaser traileri koji su prethodnici pravim trailerima. Međutim, neki ne ostaju čak ni na tome.

Zack Snyder, redatelj filma Batman v Superman: Dawn of Justice, objavio je na svom Twitter profilu kratki teaser za svoj nadolazeći film o superjunacima, uz najavu trailera koji možemo očekivati sljedeći tjedan.

No to nije sve. Od trailera za film Batman v Superman napravljen je IMAX doživljaj, događaj koji pravi obožavatelji ne smiju propustiti - u odabranim američkim kinima prikazat će se najava od čak 15 minuta. Iako je trailer bio najavljivan tek za svibanj, uz izlazak novog Mad Maxa, producenti su nas očito odlučili počastiti nešto ranije, piše MojTV.hr.

Malo se zna o radnji filma Batman v Superman: Dawn of Justice, osim da možemo očekivati sukob između najvećih DC-jevih junaka, koje utjelovljuju Ben Affleck i Henry Cavill. Sljedeći ćemo tjedan možda znati nešto više o radnji nakon trailera dok film u kinima očekujemo tek 25. ožujka sljedeće godine.

Kopirati
Drag cursor here to close