Svijet

Preminula kći Whitney Houston

Lifestyle / Flash | 27. 07. 2015. u 06:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bobbi Kristina Brown, kći Whitney Houston, preminula je u 23. godini, a informaciju je novinarima potvrdila predstavnica obitelji Kristen Foster. Izjavila je da je Bobbi preminula u nedjelju, okružena članovima obitelji, te da je "napokon smirena i u rukama Boga", prenosi Index.

Podsjetimo, Bobbi je 21. siječnja pronađena onesviještena u kadi, a liječnici su je stavili u medicinski induciranu komu iz koje nije izašla. Nesreća je najvjerojatnije povezana s prekomjernim uzimanjem narkotika, rekao je neimenovani izvor, a prenosi 'Entertainment Tonight', emisija američke televizije specijalizirana za vijesti iz show businessa.

Prije mjesec dana, nakon što joj se stanje pogoršalo, prebačena je u hospicij u Duluthu u Georgiji. Bobbi je bila jedina kći R&B pjevača Bobbyja Browna i pop dive Whitney Houston koja je 2012. pronađena mrtva u kadi jednog hotela u Los Angelesu.

Smrt njezine majke također je povezivana sa zlouporabom kokaina. Bobbi Kristina Brown je naslijedila majčin imetak. Počela je nastupati zajedno s majkom već kao šestogodišnjakinja, pjevajući u duetu "My Love is Your Love". Godine 2003. snimile su još jedan duet, "Little Drummer Boy" za božićni album.

Houston i Bobby Brown su se borili s ovisnošću o drogama i razveli su se kada im je kći imala 14 godina. Bobbi Kristina Brown je nakon majčine smrti dvaput primljena u bolnicu zbog psihičkih smetnji.

Prema pisanju TMZ-ja, smrt Bobbi Brown policija će tretirati kao ubojstvo, a prvi osumnjičenik je njezin dečko, Nick Gordon. Obitelj je čak zabranila Gordonu da ju posjećuje u bolnici, a mediji pišu da je bio "izvan kontrole od tuge" nakon što je doznao za njenu smrt.

Kopirati
Drag cursor here to close