Thompson, Mate Bulić...

Preko 20.000 obožavatelja na koncertu u čast Marinu Čiliću

Lifestyle / Flash | 17. 09. 2014. u 00:08 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na veličanstveni koncert koji je od održan na prostranom parkingu na Ćorkovu Docu u Međugorju u čast Marina Čilića, odnosno njegovog osvajanje US Opena, pristigli su deseci tisuća Marinovih štovatelja.

Organizatori su uoči dočeka predvidjeli da bi se moglo okupiti oko 20.000 ljudi, a premda je teško procijeniti pravu brojku onih koji su večeras s Marinom proslavili titulu organizatori ističu da je koncertu i proslavi nazočilo preko 20.000 ljudi.

Naravno najviše obožavatelja bilo je iz Hercegovine, ali veliki broj stigao ih je iz Bosne, Dalmacije i cijele Republike Hrvatske.

''Naravno da smo došli slaviti s Marinom titulu, a zar ima boljeg mjesta za proslavu od njegovog rodnog Međugorja. Za ovakvu proslavu vrijedilo je doći iz Splita i provesti dan ovdje. Ovo može samo Hercegovina'', rekao je za Bljesak.info Marinov obožavatelj iz Splita.

Za Marina su posebno na ovaj doček stigli Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Tiho Orlić, Jole, zagrebački imitator, pjevač i voditelj na Anteni Zagreb Luka Bulić i mnoge druge poznate estradne zvijezde, koje su do dugo u noć proslavljale titulu kojom se okitio Marin, ali i cijela Hercegovina.

Kopirati
Drag cursor here to close