Cool Hip Trip

Posjeta klinici za dječije bolesti UKCa Tuzla

Lifestyle / Flash | 05. 06. 2012. u 06:49 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uspješno realizirane mini kampanje “Choco Happy Day” u sklopu koje su učenici Gimnazije "Ismet Mujezinović" Tuzla, na poseban način dijeleći ljubav, sreću i prijateljstvo uveseli građane Tuzle, uspješno je implementirana i završna aktivnost projekta “Cool Hip Trip”.

Posjeta ''Osmijeh mi daj, opusti se i uživaj'' koja je upriličena na klinici za dječje bolesti UKCa Tuzla, u ponedjeljak 04.06 uspješno je realizirana, ističu iz Vijeća učenika Gimnazije "Ismet Mujezinović".

Pored 500 čokoladnih bananica i isto toliko poruka sreće, ova je akcija imala i humanitarni karakter, građani su donirali dobrovoljne priloge za poseban dan sreće i veselja za mališane na pedijatriji.

Posjeta dječjoj klinici pod nazivom “Osmijeh mi daj, opusti se i uživaj” imala je za cilj da uveseli, zabavi i opusti sve mališane a sve to kroz igru, ples, radionice sa ekstra zabavnim klaunima, poklonima, bojankama, slikovnicama, igračkama i mnoštvu iznenađenja za ove klince!

''Nadamo se da smo ovom prilikom naš veseli duh, sreća i veselje unijeli u dječje kutke na UKCu i i raduje nas to da smo na poseban način izmamili osmijeh na licima ove sjajne dječice'' istaknuli su aktivni srednjoškolci.

Ovom prilikom tuzlanski srednjoškolci poslali su jasnu poruku iz ovog grada: Prava čar je kada vas usreći tuđa sreća.

Partneri na projektu su: HUG “City Angels” Tuzla i Historijsko-humanitarna sekcija GIM

Kopirati
Drag cursor here to close