Unplugged varijanta

Popularni bend Pešes gostuje u Mostaru

Lifestyle / Flash | 15. 04. 2015. u 10:04 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularni širokobriješko-dalmatinski bend Pešes ove subote gostovat će u Mostaru u Lucullus Music Baru gdje će, u unplugged varijanti, predstaviti autorske hitove s albuma 'Bajka', ali i covere kao što su 'Ain’t Nobody', 'R U Mine', 'Psycho Killer','Feel Like Making Love' i mnoge druge svjetske, ali i domaće hitove.

Bend je osnovan 2008. godine i od tad su nastupali na mnogim festivalima kao što su Ritam Europe 2 i Terraneo 2013., a pobjednici su WHF-a iste godine, nakon čega se posvećuju snimanju svog albuma prvijenca.

''Do izlaska albuma objavili smo četiri singla od kojih tri imaju službene spotove. Spot za pjesmu 'Sam' nominiran je za najbolji hrvatski spot na Danima hrvatskog filma 2013. godine. U prosincu 2014. izlazi naš prvi album pod nazivom "Bajka". Peti singl "Plava svjetlost", koji ima i svoj službeni spot, objavili smo u ožujku ove godine, čime smo ujedno najavili koncertnu promociju debitantskog albuma'', rekli su nam članovi benda Pešes.

U sedmogodišnjoj glazbenoj karijeri nastupali su s raznim izvođačima kao što su The Prodigy, TBF, S.A.R.S., Darko Rundek, Kawasaki 3p i drugi, a kako zvuče u unplugged varijanti saznajte u subotu u Lucullus Music Baru od 21 do 23 sata. Ulaz je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close