Još malo

''Početni entuzijazam'' iz Stoca snimio spot za pjesmu ''Još malo''

Kultura / Glazba | 17. 04. 2014. u 06:00 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su u jesen prošle godine formalno počeli sa zajedničkim djelovanjem, glazbeni sastav "Početni entuzijazam" iz Stoca, javnosti se ovih dana prestavio i prvim singlom.

Nastao kao plod suradnje nekolicine stolačkih poklonika glazbe, "Početni entuzijazam” objavio je prvi singl pod nazivom "Još malo”.

Riječ je o prvoj skladbi sa albuma "Nevrijeme" koji je u fazi nastanka. Za skladbu su zahvaljujući sjajnom dvojcu Vlado i Zdravko Terkeš, snimili i video spot. 

Video je snimljen u Stocu u ožujku 2014. godine i u njegovoj realizaciji, pored spomenutog dvojca, sudjelovao je i Anđelko Šutalo, tumačeći glavnu ulogu, te Zdravko Terkeš koji potpisuje fotografiju i montažu. 

Inače, skladba "Još malo" snimljena je u studiju Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru u prosincu 2013. godine pod producentskom palicom Saše Karabatka. 

Tekst pjesme napisao je Igor Borozan, glazbu Ale Puzić, dok iza aranžmana stoje članovi "Početnog entuzijazma": Nedim Zaklan (bubanj), Nedžad Zaklan (bas gitara) i Ale Puzić (gitare i vokal).

 

Kopirati
Drag cursor here to close