Stand up

Peđa Bajović ponovno pohodi Mostar! I to s nogu*

Lifestyle / Flash | 31. 07. 2015. u 10:29 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Peđa Bajović (Stand Up) ponovno pohodi Mostar! I to s nogu. Nakon što je u prethodnoj sezoni nekoliko puta, više nego uspješno, nasmijao Mostarce svojim pričama o muško-ženskim odnosima, Peđa Bajović je odlučio da ovog ljeta s publikom prozbori na temu – nas samih.

U opisu njegove predstave s nogu* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) stoji da je to priča o svima nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu – na ovim 'našim prostorima', u 'regiji' ili 'regionu', Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji…uglavnom – o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka od svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu… itd. sve do nepriznatog Plutona. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) sexa… i imate – S NOGU!

Rođen u Crnoj Gori, odrastao u Srbiji, s dugogodišnjim bosansko-hercegovačkim stažom (između ostalog i s četiri godine provedene u Mostaru) i sadašnji stanovnik Zagreba, rijetko se može naći netko tko će bolje i duhovitije opisati cijeli ovaj naš – region.

Ova predstava stand-up komedije će se održati u OKC 'Abrašević' u Šantićevoj ulici, u petak 31.7. s početkom u 21 sat. Ulaznice po cijeni od 5 KM se mogu kupiti na ulazu prije početka predstave, a rezervacije napraviti putem telefona 063 902 139 ili e-maila [email protected]

Više informacija o našem stand-up komičaru možete naći na stranici pedjabajovic.com.

Kopirati
Drag cursor here to close